Приемаме заявки 24/7
08799 08799

За нас

Онлайн магазин BEV.BG се роди от една много простичка идея през 2021 години, а именно да предложим на своите бъдещи клиенти изключително високо качество алкохолни напитки на едни наистина атрактивни и достъпни цени по време на пандемия. Далеч сме от идеята, че предлагаме най-ниските цени на параза, но измислихме механизъм как да ги направим да бъдат такива. С малко усилия от наша страна и желание от ваша създадохме своето движещо послание, че колкото повече пълните "количката" в BEV.BG, толкова по-ниска става цената за единица продукт. Идеята действително проработи! 

Целта ни в никакъв случай не е свързана с алкохолизиране на населението, а по-скоро насърчаването на клиентите ни да правят заявки с дългосрочна визия. Вие знаете колко е вашата консумация на определен вид алкохол, за определен период от време и правите една бърза сметка, че ще ви излезе доста по-изгодно да си купите любимите алкохолни напитки наведнъж или решавате няколко човека да си направите колективна заявка. Така спестявате време, усилия, но най-вече пари, защото сте предвидливи. Във времето спестените пари стават доста голяма сума. 

Да не говорим, че очкаванията са цените на алкохолните продукти да продължат да се катерят през 2022 до март 2023. Е при нас ще е доста по-различно, по-изгодно и по-качествено. Това можем да ви го обещаем. 

За бъдеще планираме да продължим разрастването на своя асортимент от доказани с качеството си продукти на доказали се във времето производители със солидна история на световните пазари. Благодарим на нашите приятелите от КЕТИ 94 ООД за гласуваното доверие, подадена ръка и споделяне на нашата философия! 

Всички заедно успяваме да получаваме повече на по-изгодни условия! 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки