Приемаме заявки 24/7
08799 08799

Какво ще ви предложим в нашият ONLINE магазин

02.11.2022 09:55:39

Какво ще ви предложим в нашият ONLINE магазин

Както виждате към момента не можем да ви предложим целият свят от асортименти, но можем да започнем с най-новите тенденции в световен мащаб и постепенно да изградим и заредим едно наистина оптимално качествено портфолио от продукти, които да предлагат най-високо качество на най-атрактивна цена. Това, което ще намерите при нас, няма да откриете никъде другада, а дори някои вериги магазини биха се поизпотили да предложат нашите цени.

Тук е момента да подчертаем, че цените ни не са толкова примамливо ниски, защото сме бутилирали вода, която се опитваме да продадем за водка, а защото сме прескочили няколко нелоялни и излишни оскъпявания в преоцеса на ценообразуване при работа с веригите. Да, както вече сте се досетили ние сме директния производител на 99% от артикулите в този ONLINE магазин и гарантираме за тяхното качеството и поради тази причина можем да ви предоставим най-добрите условия при покупка.

Не, че имаме нещо против големите вериги магазини, просто философията в отношенията към клиентите ни са коренно различни. Ако те ви казват, че сте важни за тях, то ние ще ви го покажем, защото наистина го мислим. Те го казват, защото звучи добре, но доколко го показват с действия е малко като с политиците в България. В някои от предстоящите статии ще дадем примери със "загрижеността" на веригите към техните клиенти. 

Без да се отклоняваме повече от темата ще изброим основните категории продукти, с които ще започнем и които ще обагатим във времето и представим в BEV.BG: 
- водка 
- плодови водки 
- екзотични на концепция и вкус водки
- джин
- уиски
- спиртни напитки
- натурални плодови ликьори

Предложените продукти са основно от български произход и се изнасят в повече от 40 държави по света през последните 11 години, което само по себе си говори много. Ще бъдем много щастливи някои от тях да станат и любими за вас. 


Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Какво ще ви предложим в нашият ONLINE магазин

Какви видове алкохол можете да откриете в онлайн магазините

Добре заредените онлайн магазини предлагат голямо видово разнообразие на алкохол – както от местни производители, така и чуждестранни. Можете да откриете п Добре заредените онлайн магазини предлагат голямо видово разнообразие на алкохол – както от местни производители, така и чуждестранни. Можете да откриете п 2022-11-30T23:44:14+02:00 Какво ще ви предложим в нашият ONLINE магазин

<p class="text-alignjustify">Както виждате към момента не можем да ви предложим целият свят от асортименти, но можем да започнем с най-новите тенденции в световен мащаб и постепенно да изградим и заредим едно наистина оптимално качествено портфолио от продукти, които да предлагат най-високо качество на най-атрактивна цена. Това, което ще намерите при нас, няма да откриете никъде другада, а дори някои вериги магазини биха се поизпотили да предложат нашите цени.</p> <p class="text-alignjustify">Тук е момента да подчертаем, че цените ни не са толкова примамливо ниски, защото сме бутилирали вода, която се опитваме да продадем за водка, а защото сме прескочили няколко нелоялни и излишни оскъпявания в преоцеса на ценообразуване при работа с веригите. Да, както вече сте се досетили ние сме директния производител на 99% от артикулите в този ONLINE магазин и гарантираме за тяхното качеството и поради тази причина можем да ви предоставим най-добрите условия при покупка.</p> <p class="text-alignjustify">Не, че имаме нещо против големите вериги магазини, просто философията в отношенията към клиентите ни са коренно различни. Ако те ви казват, че сте важни за тях, то ние ще ви го покажем, защото наистина го мислим. Те го казват, защото звучи добре, но доколко го показват с действия е малко като с политиците в България. В някои от предстоящите статии ще дадем примери със "загрижеността" на веригите към техните клиенти.&nbsp;<br /><br />Без да се отклоняваме повече от темата ще изброим основните категории продукти, с които ще започнем и които ще обагатим във времето и представим в BEV.BG:&nbsp;<br />- водка&nbsp;<br />- плодови водки&nbsp;<br />- екзотични на концепция и вкус водки<br />- джин<br />- уиски<br />- спиртни напитки<br />- натурални плодови ликьори<br /><br />Предложените продукти са основно от български произход и се изнасят в повече от 40 държави по света през последните 11 години, което само по себе си говори много. Ще бъдем много щастливи някои от тях да станат и любими за вас.&nbsp;<br /><br /><br /></p> <p></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки